Επαφή Με Την Κεραμική!

Agiasos 0 Reviews

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Πρώτα απ ‘όλα, σας καλωσορίζουμε στην περιοχή των σεμιναρίων μας με μια γρήγορη περιήγηση στον χώρο. Θα σας παρουσιάσουμε τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε για να εργαστείτε με τον πηλό και θα σας εξηγήσουμε τα στάδια που θα περάσει ο πηλός, από μια άμορφη μάζα σε ένα διακοσμητικό ή χρήσιμο αντικείμενο!

Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στο πρακτικό μέρος όπου θα είστε σε θέση να κατασκευάσετε αντικείμενα στον πηλό με τα χέρια σας, θα χρησιμοποιήστε τον τροχό και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε μοναδικές δημιουργίες! Μετά από αυτό, θα σας δείξουμε κοινές τεχνικές από την Αγιάσο για το πώς να ζωγραφίσετε διακοσμητικά στοιχεία στα κεραμικά!

Το κεραμικό που θα φτιάξετε, μπορείτε να το παραλάβετε μετά από επικοινωνία με το εργαστήριό μας ή αν προτιμάτε να αποσταλεί στην διεύθυνσή σας, δεδομένου ότι ο πηλός παίρνει τουλάχιστον 3 ημέρες για να ψηθεί στον κλίβανο μας και στη συνέχεια να ψυχθεί πριν αποσταλεί.

Επίσης, αν σκοπεύετε να μείνετε για λίγες ημέρες στην Αγιάσο, προσφέρουμε ένα πιο εις βάθος σεμινάριο που θα σας επιτρέψει να δείτε ολόκληρη τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης του ψησίματος των προσωπικών σας δημιουργημάτων στους φούρνους μας το πέρασμα με αστάρι και την εμβάπτιση σε γυαλί!

Άτομα όλων των ηλικιών μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη δραστηριότητα και δεν χρειάζεστε προηγούμενη γνώση.

ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Αναψυκτικά, όλα τα απαραίτητα εργαλεία συνεργείου, ποδιές, πηλό.

ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Καλή διάθεση, χαμόγελό και η όρεξη για δημιουργία. Ελάτε με χαλαρά ρούχα και αφήστε τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει… Βεβαιωθείτε ότι θα περάσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Ας το κανονίσουμε!

Write a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας!

Συνήθως απαντάμε μέσα σε 24 ώρες, οπότε έχετε τον νού σας για το email μας!

μείνετε ενημερωμένοι!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε αποκλειστικό περιεχόμενο και μηνιαίες ενημερώσεις για τα σημαντικότερα γεγονότα στην Αγιάσου