Πράγματα που πρέπει να δείτε

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα πιο σημαντικά καταπληκτικά συναρπαστικά μέρη για το ταξίδι σας στην Αγιάσο και να μάθετε περισσότερα για την ιστορία, κουλτούρα και τη φυσική ομορφιά της!

Folklore Museum of Agiasos

Λαογραφικό Μουσείο

Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε για τον πολιτισμό της Αγιάσου, το Αναγνωστήριο στεγάζει και το Λαογραφικό Μουσείο όπου μπορείτε να βρείτε τη σπάνια ιδιωτική Λαογραφική Συλλογή του Στρατή Π. Η Τζίνη

Διαβάστε περισσότερα»
Kafentaria Agiasos

Καφενταρία

Η Καφενταρία είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο χαρακτηριστικά παραδοσιακά καφενεία που σώζονται στους οικισμούς της Λέσβου, δείγμα αισθητικής και πολιτιστικής άνθησης του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα»
New Hostel of Panagia Agiasos

Ο Νέος Ξενώνας της Παναγίας

Ο Νέος Ξενώνας της Παναγίας είναι ένα μεγάλο και παράξενο κτίριο με θέα στο κέντρο της μικρής πόλης της Αγιάσου. Είναι εντελώς διαφορετικό από τα άλλα κτίρια του οικισμού και το μοναδικό στο χωριό που έχει μεγάλη στέγη αντί για κεραμοσκεπή.

Διαβάστε περισσότερα»
Kampoudi Agiasos

Το Καμπούδι

Η περιοχή Καμπούδι βρίσκεται στο πάνω μέρος του χωριού. Μπορείτε να φτάσετε εκεί μέσα από το χωριό ανεβαίνοντας τον επικλινή δρόμο αλλά και από τον περιφερειακό δρόμο καθώς μπαίνετε στο χωριό.

Διαβάστε περισσότερα»

Επίσης, δείτε αυτά τα καταπληκτικά μέρη λίγο έξω από την Αγιάσο

Sanatorio Agiasos

Το Σανατόριο

Αν αισθάνεστε περιπετειώδεις μπορείτε να ακολουθήσετε το μονοπάτι από το Σταυρί και να βρείτε γραφικά σημεία για να απολαύσετε τη φύση και να πάρετε πανοραμική θέα της Αγιάσου

Διαβάστε περισσότερα»
Chestnut forest of Agiasos

Καστανιώνας

Αν αγαπάτε την φύση ή είστε φανατικός πεζοπόρος ή ποδηλάτης βουνού, η Αγιάσος αγκαλιάζεται από τον Καστανιώνα όπου τα πυκνά δάση καστανιάς είναι ότι πρέπει για ορειβασία ή και αναρρίχηση.

Διαβάστε περισσότερα»

Κυνηγήστε τον θησαυρό με τα κεραμικά πλακάκια της Αγιάσου!

μείνετε ενημερωμένοι!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε αποκλειστικό περιεχόμενο και μηνιαίες ενημερώσεις για τα σημαντικότερα γεγονότα στην Αγιάσου