Διαμόρφωση πηλού σε ένα παραδοσιακό εργαστήριο

Agiasos 0 Reviews

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Αυτό το εργαστήριο είναι το παλαιότερο εργαστήριο αγγειοπλαστικής στο χωριό! Εκεί μπορείτε επίσης να μάθετε την παραδοσιακή τεχνική με το πόδι-ελεγχόμενο τροχό. Όταν επισκέπτεστε τις εγκαταστάσεις του θα αισθανθείτε ότι ο χρόνος έχει σταματήσει εδώ σε αυτό το μέρος.

Ο τεχνίτης θα σας εισαγάγει αρχικά στα βασικά της αρχαίας τέχνης της αγγειοπλαστικής και έπειτα θα γνωρίσετε τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε. Μετά από αυτό, θα πειραματιστείτε με τον πηλό και με την καθοδήγησή του θα διαμορφώσετε τον πηλό στις δικές σας μοναδικές δημιουργίες.

Μετά από αυτό, θα εξηγήσει τα βήματα του ψησίματος που ο πηλός πρέπει να περάσει για να σχηματιστεί σε ένα στερεό αντικείμενο και τέλος θα σας δείξει πώς να ζωγραφίσει επιφάνειες αργίλου με πινέλα.

ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Πηλός, όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός εργαστηρίου, ποδιές.

ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Καλή διάθεση, χαμόγελό και η όρεξη για δημιουργία. Ελάτε με χαλαρά ρούχα και αφήστε τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει… Βεβαιωθείτε ότι θα περάσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Ας το κανονίσουμε!

Write a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας!

Συνήθως απαντάμε μέσα σε 24 ώρες, οπότε έχετε τον νού σας για το email μας!

μείνετε ενημερωμένοι!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε αποκλειστικό περιεχόμενο και μηνιαίες ενημερώσεις για τα σημαντικότερα γεγονότα στην Αγιάσου